(Østlendingen)

– En heldig norsk Vikinglotto-spiller trenger ikke tenke på om hen skal kjøpe enten påskeegg eller Kvikk-Lunsj i påsken. Vedkommende har råd til mer enn det, fastslår Norsk Tipping etter onsdagens trekning.

Spilleren prikket inn alle de seks vinnertallene i tillegg til tilleggstallet, og var dermed alene om storgevinsten. Sannsynligheten for å prikke inn alle tallene og dermed vinne førstepremien er cirka 1 til 98 millioner.

Norsk Tipping jobbet onsdag kveld med å komme i kontakt med storvinneren. Heller ikke skjærtorsdag er vinneren kontaktet, selv etter gjentatte forsøk.

– Vi har forsøkt å få kontakt med personen, men vedkommende tar ikke telefonen. Jeg håper personen tar telefonen, for det er viktig at vedkommende får økonomisk bistand etter å ha vunnet en så stor sum, sier kommunikasjonsrådgiver Gro Synstad til NTB skjærtorsdag. Hun legger til at hun vil jobbe videre med å få tak i vinneren.

Det var for øvrig ingen som vant andrepremie onsdag. Dermed blir andrepremiepotten på 2,8 millioner kroner neste onsdag. Neste ukes førstepremiepott blir om lag 29 millioner kroner.

Onsdagens vinnerrekke besto av tallene 11, 32, 30, 26, 9, 37, samt vikingtallet 6.