Det kokte på Sand

TOPPFORM: Gro Anita Dybendal og Contrazt bød atter en gang på alt de hadde og storkoste seg med et henrykt publikum under Morodalsfestivalen.

TOPPFORM: Gro Anita Dybendal og Contrazt bød atter en gang på alt de hadde og storkoste seg med et henrykt publikum under Morodalsfestivalen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

NORD-ODAL: Den 10. Morodalsfestivalen ble en glovarm og folkerik affære. Nærmere 2000 mennesker fylte plenen nedenfor Milepelen for å høre Bobbysocks, Contrazt, Lasse Lindholm band, Patentbænd og Vamp.

DEL

I sjøen bak scenen gikk varpebåtene sin gang sikksakk mellom alle fritidsbåtene som lå og vaket.

Det gikk prat om publikumsrekord fra både besøkende og arrangørene, men Vamp var ikke ferdig med sitt sett da dette ble skrevet og antallet var ikke klart.

Programmet ble skjøvet da en innlagt pause ble forsinket. Det medførte at noen gikk glipp av Lasse Lindholm band og Patentbænd, uten at det så ut til å legge noen betydelig demper på stemningen.

For folk var opptatte med å kjøre AM-cars, ake i Morodalsbussen og varpebåtene og spise grillmat mellom slagene på Morodalsfestivalen. Lange køer formet seg foran brygga og grillene freste i timevis i sommervarmen.

Temperaturen nådde et kokepunkt da Vamp inntok scenen kl. 17.00. Med fem Spellemannspriser og ti gullplater visste det rutinerte bandet hvordan å fange stemningen under Morodalsfestivalen. Og gitarist Bjørn Berge blir kvaliteten nesten ikke bedre fra scenen nedenfor Milepelen vertshus.

– Man må til Nord-Odal skal det skje noe, sa Thor Knutsen mens han satt på plenen.

Sammen med sin kone Jorun hadde de tatt turen fra Ullern i Sør-Odal, men hadde ingen problemer med å rose nabokommunen.

– Dette er en veldig god reklame for Nord-Odal og de burde være stolte over denne festivalen, sa Jorun som har vært på plass de siste fire årene som publikum.

DANSEFOT: Da både Bobbysocks, Contrazt og Vamp bød opp til dans svarte publikum.

DANSEFOT: Da både Bobbysocks, Contrazt og Vamp bød opp til dans svarte publikum. Foto:

SKRYT: Thor og Jorun Knutsen fra Ullern i Sør-Odal hadde ingen problemer med å rose nabokommunen og dens voksende festival.

SKRYT: Thor og Jorun Knutsen fra Ullern i Sør-Odal hadde ingen problemer med å rose nabokommunen og dens voksende festival. Foto:

Artikkeltags