Gå til sidens hovedinnhold

Kårstein på førsteplass i Vestfold

Artikkelen er over 4 år gammel

OSLO: Kårstein Eidem Løvaas med Odalsbakgrunn gikk helt til topps på Vestfold Høyres valgliste.

– Jeg ble både glad og stolt da nominasjonsmøtet med komfortabelt flertall ga meg førsteplassen, sier Løvaas til Glåmdalen.

Han var nummer to på lista da han ble valgt inn for Vestfold Høyre i 2013.

– Jeg kjenner at det forplikter å være førstekandidat. Da forventer partiet med rette at man gjør en god jobb, og det er en hyggelig attest at partiet mener jeg har gjort en rimelig god jobb i første periode på Stortinget, legger han til.

Ettersom det tar tid å komme helt inn i vervet som stortingsrepresentant, mener Løvaas at han både bør og kan ha enda mer å gi i neste periode.

Han har også fulgt med i nominasjonskampen i hjemfylket Hedmark der Gunnar Gundersen ble vraket til fordel for Kristian Tonning Riise.

– Jeg liker ikke ordet vraket, det er demokratiet som bestemmer. Høyre er jo et parti som en for konkurranse, og det er sunt at det er kamp om plassene. Jeg har samarbeidet godt med Gunnar og vil sikkert også gjøre det med Kristian. Ellers følger jeg med på det som skjer i Hedmark, både ulvedebatt og E16, sier Kårstein Eidem Løvaas, som gleder seg til en ny valgkamp og en sikret ny periode på Stortinget.

LES OGSÅ: Sander-gutt klar for Stortinget.

LES OGSÅ: Fra Øvrebyen til Løvebakken.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.