Gå til sidens hovedinnhold

Ingen tvil om Karin på topp

Artikkelen er over 4 år gammel

KONGSVINGER: Karin Andersen topper som ventet i forslaget til stortingsvalgliste fra nominasjonskomiteen i Hedmark SV.

Nominasjonskomiteen i Hedmark SV sendte torsdag ut sitt første forslag til stortingsvalgliste for Hedmark SV. Karin Andersen er ubestridt i toppen av lista. Samtlige forslag og innspill fra lokallag og enkeltmedlemmer understreker at Karin er ønsket på stortinget i en ny fireårsperiode.

Dette går fram av en pressemelding fra Hedmark SV.

Karin Andersen sitter i dag på Stortinget som utjevningsmandat fra Hedmark.

På andreplass står 20 år gamle Sigurd Arnekleiv Bækkelund fra Hamar, som har rukket å markere seg i politikken som tidligere fylkesleder i Sosialistisk ungdom (SU) i Hedmark.

På tredjeplass står Karin Wiik fra Rendalen.

På fjerdeplass er sørfylket representert ved Gunnar Nygård fra Nord-Odal og på femteplass Hedmark SVs fylkesleder, Hilde Mari Bjørke fra Løten.

– Dermed synes vi at vi har fått en godt sammensatt liste, med både kjønn, alder og geografi rimelig fordelt både på de øverste plassene og videre nedover lista, sier nominasjonskomiteens leder, Marit Nyhuus i pressemeldingen.

Hun understreker at dette er nominasjonskomiteens første forslag som nå skal ut på høring hos lokallaga. Høringsfrist er 21. oktober. 3. november sender komiteen ut sitt siste forslag, og endelig vedtak gjøres i nominasjonsmøtet 3. desember.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.