Gå til sidens hovedinnhold

Nettbuss og sjåførene får bonuslønn

Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: Stadig flere tar bussen. Det gir bonusutbetalinger for både busselskapene og sjåførene i Hedmark.

– Det siste året har reisetallene hatt en positiv vekst. Disse resultatene er det flere som bidrar til, men busselskapene har en viktig rolle, sier informasjons- og markedssjef Cathrine Glomsvoll i Hedmark Trafikk.

Hun forteller at Hedmark Trafikk har en avtale med busselskapene Trønderbilene AS og Nettbuss AS om en bonusordning for å stimulere til en nøyaktig og god reisestatistikk.

– Begge selskapene har oppnådd full bonus i driftsåret 2016/2017, og det er gledelig. Bonusen er på totalt 2,3 millioner kroner for denne perioden.

– Det er tydelig at denne bonusordningen er en motivasjonsfaktor for hver enkelt sjåfør og for administrasjonen i busselskapene.

Med en slik ordning knyttes også busselskapene og Hedmark Trafikk tettere sammen for å oppnå felles mål, og det tror vi er avgjørende for å kunne gi et godt kollektivtilbud, sier Cathrine Glomsvoll.

Også direktør Arne Fredheim i Hedmark Trafikk er fornøyd.

– Det er en glede å utbetale slike bonuser. Sjåfører og andre ansatte i busselskapene er veldig viktige bidragsytere for de tjenestene vi tilbyr, sier han.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.