Noen gang hatt lyst til å lese en lokalavis fra en annen del av landet enn der du bor? Kanskje du har studert i Bergen eller jobbet noen år i Tromsø, og fortsatt er interessert i det som skjer der? Kanskje du har hytte utenfor Tønsberg eller vokste opp på Gjøvik? Kanskje barna dine har flyttet ut og bosatt seg på Røros eller i Alta? Da kan det jo være artig å følge med på hva som rører seg der.

Eller kanskje du bare er så nyhetshungrig at du synes det ville vært spennende å kunne surfe rundt etter artikler og reportasjer land og strand rundt.

Og hva er vel morsommere enn å lese hva motstanderlagets lokalavis skriver etter en KIL-seier?

Nå får alle Glåmdalens abonnenter denne muligheten. Nyvinningen til Amedia heter +Alt, og innebærer at over 70 lokalaviser fra Lyngdal i sør til Honningsvåg i nord åpner seg for deg. Ingen begrensninger. Du kan lese alt du vil på alle disse nettavisene.

Er du allerede abonnent er det bare å gå inn på «Min side» på glomdalen.no for å oppgradere abonnementet. Er du ikke abonnent, kan du velge tradisjonelt eller +Alt-abonnement når du bestiller.

Vi håper og tror at mange vil være nysgjerrige på dette nye konseptet. En ting er alle de av oss som har tilhørighet også til andre steder enn der vi bor. En annen er at dette åpner for at du kan lese lokalavisens dekning av større nyheter som skjer i andre deler av landet. Det gir ofte en annen innsikt og et annet perspektiv enn riksmedienes dekning.

Amedia har over 900 journalister spredd rundt omkring i landet, og er det mediekonsernet i landet som har flest avistitler. Vi i Glåmdalen synes det er utrolig spennende å være en del av det fellesskapet som nå kan tilby sine abonnenter en helt unik tilgang til lokalavisjournalistikk.

Vi vet at én lokalavis ikke er nok for alle. Samtidig har det vært kostbart å abonnere på flere aviser. Det er det ikke lenger. Det tror vi mange vil sette pris på.