Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til frokost om det grønne

Artikkelen er over 5 år gammel

KONGSVINGER: Bedrifter som vil bli mer miljøvennlige kan få støtte til omlegginger. Nå inviterer K + til frokost om det grønne.

– Norge har ambisjoner om å bli et mer miljøvennlig samfunn, og også næringslivet må bidra til det. Bedrifter som har muligheter til å spare energi, og dermed få ned kostnadene, kan få støtte til slike omlegginger, sier prosjektleder Stian Gulli Hanssen i Hedmark kunnskapspark (K +).

Denne måneden har K + et spesielt fokus på et grønt skifte, og sammen med Innovasjon Norge inviterer kunnskapsparken bedrifter i distriktet til frokost i auditoriet i Sentrum videregående skole i Kongsvinger fredag 20. mai.

– Frokostseminaret er rettet mot bedrifter som ønsker å gjøre noe for å bedre miljøavtrykket de etterlater seg, og representanter for Innovasjon Norge vil orientere om hvilke støtteordninger som finnes for å legge om til en grønnere kurs, sier Stian Gulli Hanssen.

Også ledelsen i en lokal bedrift, Spetals Verk, som allerede har tatt skritt i grønnere retning, vil si noe om hva bedriften har gjort.

Men allerede under torsdagslunsjen i Sentrum videregående skole 12. mai vil K + og Byen Vår ha fokus på Innlandets rolle, i overgangen mellom olje og annen industri.

Kommentarer til denne saken