Sanngrund blant de beste veikroene i landet

SCORER HØYT: Sanngrund ved E 16 ved Ullern er blant spisestedene som serverer best mat og har topp beliggenhet og service, i følge en test som bladet MOTOR har gjort i sommer.

SCORER HØYT: Sanngrund ved E 16 ved Ullern er blant spisestedene som serverer best mat og har topp beliggenhet og service, i følge en test som bladet MOTOR har gjort i sommer. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SØR-ODAL: Sanngrund ved E 16 får gode skussmål i bladet MOTORs test av spisesteder langs veien i Norge.

DEL

– Det høres sikkert dumt ut, men når du har spist deg gjennom norske veikroer og bare fått vakuumpakkede poteter og pommes frites av frossenvare, blir du helt lykkelig over håndskrelte, norske mandelpoteter.

Det skriver Motors testpanel om potetene på Sanngrund.

Testen er gjort i løpet av sommeren vi nå har lagt bak oss, og det er 10 ulike kriterier som som spisestedene er testet for. Blant dem er beliggenhet, meny, hjemmelaget eller ei, drikke, pris, service og renhold.

Sanngrund skårer full pott på beliggenhet og service, og tett oppunder på nesten alle de andre kriteriene.

Det eneste som trekker litt ned, er at testerne synes at prisnivået på noen av rettene er for høyt, og at det burde være mulig å kjøpe halv porsjon til barn.

Sanngrund fikk 86 poeng av 100 mulige, mens vinneren, Haukeliseter Fjellstue ved inngangen til Hardangervidda, fikk 93 poeng. I alt ble 115 steder testet, så Sanngrund ligger med andre ord helt i toppskiktet.

Andre veikroer i nærheten av oss som er med på testen, er Marche ved Kløfta, som også scoret godt med 84 poeng, mens Nebbenes nordgående ved Eidsvoll fikk passet sitt påskrevet med «Et sorgens kapittel» og kun 56 poeng.

Slobrua gjestegård, som nå er stengt, ble også testet - og ble omtalt som «Sånn helt passe» av MOTOR.

Les alle testene MOTOR har gjennomført på deres nettsider (ekstern lenke)

Artikkeltags