Nå har Balder kommet hjem til Andreas

PÅ PLASS: Balder, som rømte fra Lauta i forrige uke, er nå hjemme hos Andreas Trongaard igjen.

PÅ PLASS: Balder, som rømte fra Lauta i forrige uke, er nå hjemme hos Andreas Trongaard igjen.

ÅSNES: Huskyen Balder, som rømte fra Lauta forrige uke, har kommet til rette igjen. Han har hele tiden oppholdt seg i nabolaget og fått godt stell der han har campert.

DEL

– Ja, nå er Balder hjemme igjen. Jeg hentet ham nå i formiddag, sier en lykkelig hundeeier Andreas Trongaard på Lauta.

Balder rømte forrige onsdag, mente Trongaard. Men det viser seg at Balder kan ha kommet seg ut av hundegården allerede tirsdag kveld, for han ble tatt inn i et hus i nabolaget tirsdag klokken 20.00.

– Dette tidsaspektet gjorde at jeg ikke sjekket dette så nøye. Jeg så også vedkommende gå tur med en hund, og hadde tenkt å spørre om det var hunden hans. Det var altså Balder, så Balder har hatt det bra der ei snau uke nå. Og bra er det, så han ikke har løpt løs rundt i området, sier Trongaard.

Han er uansett takknemlig for all hjelp med leting og tips han har fått etter at den 11 år gamle huskyen hans kom seg ut og stakk av.

– Jeg snakket også med vedkommende som hadde hunden fredag kveld. Da stemte verken tidsrommet, beskrivelse av halsbånd og hund med hvordan Balder så ut. Da jeg sjekket nærmere og fikk se hunden, var det altså Balder likevel, sier Trongaard.

Han legger til at mannen ikke er på sosiale medier og har sett etterlysningen med bilde av Balder der.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.