– Dette er jo de opprinnelige Streaplers-gubbene. Tre av dem startet i 1959, og Gert Lengstrand blir nå 75 år. Han skriver fortsatt låter for bandet – og for andre artister, sier Randi Bråten.

Danseband-entusiasten arrangerer nok en gang konsert i Rådhuskinoen sammen med Aud Skoglund.

– Håkan og Gøran Liljeblad har jo vært med i 50 år. Bjarne Lundqvist begynte i 1963. De har spilt på Idrettens Hus Kjellmyra og på Bjørkheim flere ganger - for lenge siden, sier Randi.

De som gikk på samfunnshuset for å danse på 70-tallet husker låter som « Vad har du under blusen Rut», «Bara 15 år» og «Diggety Doggety» Det var låten «Mule Skinner Blues» som ga det nye navnet da de gamle   ringrevene startet The Mule Skinner Band i 2014.

Bandet  Streaplers består fortsatt med yngre musikere, og Gert Lengstrand skriver tekster til dem fortsatt, forteller Bråten.

Gamlegutta i Mule Skinner Band turnerer i Sverige, og gjør Randi Bråten sier at de gjør suksess igjen. At deres spilleglede smitter over på publikum.

– Det blir mye gammel Rock'n Roll, og låtene de er kjent for finnes alle i repertoaret, sier Randi.

Hun håper at dette kan bli en storfest og satser på fullt hus i Rådhuskinoen kulturhus, hvor det er plass for 300 personer.

– Billettsalget har startet, og festen er første fredag etter påske. Jeg tror dette blir eneste sjanse til å se disse Streaplers legendene her i Norge, sier Randi Bråten, som selv har ansvar for arrangementet sammen med Aud Skoglund.

Billetter formidles gjennom kommunens servicetorg og ved direkte kjøp på radhuskinoen.no.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis.