Teknikken ødela

Sverre Isachsen debuterte i USA med en 12. plass.

Sverre Isachsen debuterte i USA med en 12. plass. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Teknikken ødela for Sverre Isachsen som bare endte på en 12.-plass i åpningsløpet i Global Rallycross-mesterskapet lørdag.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Jeg er faktisk ikke så skuffet som resultatet skulle tilsi. Vi visste jo på forhånd at vi fortsatt har litt å jobbe med når det gjelder bilen, men tempoet var veldig bra. Både hovedsponsoren og bilfabrikanten er i alle fall veldig fornøyde, sa Sverre Isachsen i en pressemelding etter løpet.

I den aller første kjøringen på banen i Charlotte fulgte Isachsen amerikaneren Tanner Foust hele veien, men i den andre omgangen røk turboen på nordmannens bil. Han fikk også problemer med en defekt ventil i tredje omgang, og da kunne det ikke bli noen topplassering.

Det var den tidligere verdensmesteren i rally, Marcus Grönholm, som gikk til topps lørdag. Tanner Foust, som Isachsen fulgte i den første omgangen, klarte annenplassen.

– Nå er jeg glad sesongen endelig er i gang, og jeg kan ikke si annet enn at det var en stor opplevelse å kjøre i Charlotte. Alt tyder på at rallycross kommer til å bli en stor idrett i USA, sa Sverre Isachsen etter konkurransen.

Han skal kjøre sitt neste løp i denne serien i Fort Worth i Texas 9. juni. (ANB-NTB)

Artikkeltags