Tjuvstarter Morodalsfestivalen med LO-lederen

Velkommen: Morodalsfestivalen tjuvstarter med inkluderingssamtale 9. juni. Selve festivaldagen er 17. juni. Her fra fjorårets festival.

Velkommen: Morodalsfestivalen tjuvstarter med inkluderingssamtale 9. juni. Selve festivaldagen er 17. juni. Her fra fjorårets festival. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

NORD-ODAL: I år tjuvstarter Morodalsfestivalen. Fredag 9. juni kommer nemlig avtroppende LO-leder Gerd Kristiansen og samtaler med Mapeis Trond Hagerud om inkludering.

DEL

Morodalsfestivalen har som kjent satt både musikk og Odalen på kartet, for sitt engasjement for å inkludere alle på en festival som samler, uansett funksjonsnivå.

Selve morodalsdagen er 17. juni, men nå fredag 9. juni er et kanskje like viktig arrangement; inkluderingssamtalen, som også er blitt et varemerke.

Samtalen i år er mellom nylig avgått LO-leder Gerd Kristiansen, administrerende direktør ved Mapei Trond Hagerud, og veileder ved Nipro Jon Espesæter.

De snakker om inkluderende og ekskluderende mekanismer i arbeidslivet. De tre møtes i restauranten på Vertshuset Milepelen fredag kveld, som en del av en helaften.

Publikum kan først høre på samtalen, deretter innta vertshusets sommerbuffet for så å lytte til jazzmusikk framført av trioen «A twist of Cole» fra Bærum, forteller Bjarne Thesen. Arrangementet er åpent for alle.

Når selve festivalen går av stabelen, møter publikum artister som Vamp, Bobbysocks, Contrazt, Patentband og Lasse Lindholm Band fra Danmark. Festivalen trekker publikum fra hele landet og utover grensene.

Artikkeltags