Gå til sidens hovedinnhold

Montebello: – Ikke bestemt oss for ny sesong

Artikkelen er over 5 år gammel

EIDSKOG: Campingliv på svenskegrensen er blitt en suksess.

Fredag kveld er aller siste mulighet til å se hverdagslivet på campingplassen på TV-skjermen. Da går sesongens siste episode i reprise.

– Det har gjennom hele TV-serien vært stabilt gode seertall, og spesielt mot slutten har det økt mye, forteller daglig leder ved Montebello, Lars Christian Amundsen.

Mange selfies

Han har opplevd et stort engasjement siden dokusåpen begynte på TVNorge i høst. Både på telefon, e-post og ikke minst sosiale medier har 34-åringen opplevd stort trøkk.

– Det er veldig gøy at folk legger merke til Montebello og det vi har vært med på dette halvåret. Utrolig mange har stoppet opp for å ta en selfie foran skiltet vårt på campingen, sier Amundsen, og legger til at kommentarene er positive.

Det er tydelig at Norge har sluppet campinglivet på svenskegrensen inn i hjertet. Enkelte av klippene som har blitt lagt ut på sosiale medier er sett over 600.000 ganger.

Selve serien er sett av 400.000 seere hver uke, reprisen medregnet.

– Montebello er for alle, og passer for både små og store. Alle våre flotte beboere og karakterer som er med i serien har gjort dette til en helt fantastisk TV-serie, som forhåpentligvis har gitt god underholdning til dere der hjemme, roser camping-sjefen.

Fortsatt usikkert

Nå ser han fram til at campingsesongen starter, og er i full gang med å utvide plassen etter stor etterspørsel.

Mange lurer nok på om campingplassen vil havne på TV-skjermen igjen, men Amundsen kan ikke love noe:

– Det er ikke tatt noen avgjørelsen på om det blir en ny sesong. Vi får se etter hvert hva vi bestemmer oss for, sier han.

– Personlig synes jeg det har det vært spennende, slitsomt og utrolig interessant å være med. Det å bli gjenkjent på gata, spurt om selfies og stille opp på intervjuer var helt nytt for meg, men alt i alt har det bare vært gøy, avslutter den sprudlende sjefen på en av landets mest kjente campingplasser.

I siste episode får seerne være med på Montebello Campings aller første bryllup. Monica og Hans gir hverandre sitt ja i gapahuken.

Se klipp fra sesongavslutningen her:

Video: TVNorge

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.