Miss Norway gikk av stabelen i Oslo 30 juni. Etter en veldig jevn konkurranse, var det til slutt Kongsvinger-jenta Kaja Caroline Kojan som kunne juble høyest.

 På andreplass kom Celine Herregården fra Drammen, på tredjeplass kom Vilde Andresen Bø fra Tønsberg.

 

I helgen var missejentene samlet i Kongsvinger for å ha det litt sosialt. Jentene ble gode venninner under konkurransen og fant en god kjemi seg imellom.

I tillegg skulle også jentene gjennomføre endel fotografering i et fabrikklokale på Siva, samt trene på catwalk og prøve ut forskjellige kjoler.

Fotografering

På Siva møtte jentene fotograf Per-Martin Grambo fra Kongsvinger. Han er Kaja sin fotograf og lørdag fotograferte han jentene i ulike kjoler.

I et tilstøtende rom jobbet frisørdama og stylist, Jeanette Holtet, også hun fra Kongsvinger. Hun pyntet jentene på håret og ga dem litt «makeup».

Jentene hadde også fått kronene de skal bære på hodet under missekonkurransene de skal delta i. Disse måtte Jeanette montere i håret jentene før fotograferingen.

 

– Er det mye jobb med å pynte jentene?

–Jentene har gjort «basic-sminke» selv, så får jeg gjøre litt «touch-up» underveis i «shooten», sier Jeanette.

Per-Martin starter vindvifta for å skape litt liv i håret og kjolene til jentene som nå er klar fotografering.

– Jeg blir så stolt av jentene, de er så fotogene, sier Per-Martin.

Bildeserie

Norges peneste jenter i byen

Vennskap

– Jeg hadde så lyst til å invitere jentene hit slik at de kunne få se byen min. Jentene hadde aldri vært her før, og de syntes det var en fin anledning for dem å se Kongsvinger, seier Kaja som laget et opplegg for besøket.

(Teksten fortsetter under bildet)

 

Lørdag kveld hadde jentene en felles middag ute på byen og koste seg med god mat og drikke, og mye prat om det spennende som venter dem i framtida.

Kaja er nå kvalifisert til Miss Univers som går i USA, Celine er kvalifisert til Miss World som går i Kina, og Vilde er kvalifisert til Miss International som går i Japan. Hva annet kan vi gjøre enn å ønske jentene lykke til!