«Jeg er 86 år og vil ikke ha 1930-årene tilbake.»

OPPFORDRING: 86 år gamle Erik Jakobsen på Flisa vil ikke ha 1930-åra tilbake. Han oppfordrer arbeidere til å slå ring om venstrekreftene fior å skaffe landet en ny regjering.

OPPFORDRING: 86 år gamle Erik Jakobsen på Flisa vil ikke ha 1930-åra tilbake. Han oppfordrer arbeidere til å slå ring om venstrekreftene fior å skaffe landet en ny regjering. Foto:

Av

Jeg har levd en stund og fått med meg skiftende tider, men nå synes jeg at vi får sette en stopper for regjeringen Solberg.

DEL

MeningerDet er helt utrolig hva regjeringspartienes folk kan få seg til å si. Der står Siv Jensen og skryter av skattelettelsene som gir de rikeste millioner av kroner ekstra, mens vanlige folk blir pålagt utgifter som Fremskrittspartiet lovte at de skulle fjerne.

Å få mulla Krekar ut av Norge skulle skje omgående, bare Ap-regjeringen var skiftet ut. Han er fortsatt her, og det er blitt stille om saken etter at Frp selv kom i regjering.

Nylig hørte jeg noe fra regjeringshold om at de syke må bli liggende mer hjemme fordi det er for dyrt å ha dem på sykehus.

Kjære alle dere som har vært med på å bygge landet: Nå må vi stå samlet og gjøre vårt ytterste for å få fjernet denne regjeringen.

De som har mye fra før skal få enda mer, ser det ut til, og KrF er gladelig med på ferden. Det vil ikke forundre meg det minste om KrF blir med i Solberg-regjeringen i løpet av vinteren og skal regjere med FrP, som de i valgkampen lovet sine velgere ikke å samarbeide med.

Jeg har selv vært på sykehus og fått oppleve at der er det bra. Men nå skal sykehusene i Elverum og Hamar innskrenke. Var det ikke bedre at skattekuttene til de rikeste ble benyttet til sykehusdriften?

Gjennom flere år har Erna og Siv fortalt oss at de skal hjelpe unge og gamle til et bedre giv. Men fortsatt må Frelsesarmeen og andre organisasjoner samle inn penger, slik at mange slipper å sulte i julen.

Nå skal det bli andre boller, sies det, når Sylvi Listhaug er blitt nestleder i Frp. Jeg tror ikke det, men en ting er sikkert: Det politiske miljøet blir enda mer forgiftet med Listhaug i framskutt posisjon. Flyktningforfølgelsen vil fortsette fra Listhaugs side. Det minner meg om jødeforfølgelsen i 1940–1945.

Her en dag uttalte en framstående Høyre-mann at vi ikke forsto alvoret i det som skjedde i skogen hans. Og det sier han til oss som er født og oppvokst i skogen!

Min oppfordring til arbeiderne er at vi slår ring rundt venstrekreftene i landet og bidrar til at vi får en ny regjering. La kommunevalget neste år bli det første varselet om akkurat det.

Jeg er 86 år gammel og vil ikke ha 1930-årene tilbake. Den tid må være forbi da vi hadde lua under armen når vi traff de store gutta som syntes de var noe.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags