Matoma lagde stemning på Knettsetra

:foto:

:foto: Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

TRYSIL: Verdensstjernen Matoma fra Flisa ga påsken i Trysilfjellet en knallstart med gratis afterski på Knettsetra.

DEL

Matoma fikk hele Trysilfjellet til å svinge da han spillte opp på Knettsetra lørdag. Tradisjonelt er det påskeaften som er den store dagen for festfolket på Knettsetra. Nå gir Tom Stræte Lagergren påsken i Trysilfjellet en tidlig start, med godvær og en festklar fanskare.

 Matoma feirer platina med å slippe «Miami»

Det er tredje gang flisagutten gjør store konserter på hjemmebane denne våren. Han spilte for to fullsatte konserter «Living the Dream» i Operahuset for å følge opp under Ungdoms-Ol på Lillehammer i februar. Nå fyrer han opp med afterski i Trysilfjellet før han på nytt setter kursen for Canada og USA med turneen Spring 2016.

Gratiskonsert

 Konserten i skibakken er gratis for alle, takket være Matomas sponsor, og den nye partneren lover afterski-underholdning på et helt nytt nivå.

Her hjemme og ute har Matoma samarbeidet med internasjonale stjerner. Stadig gir han ut nye låter på sitt dynamiske album HakunaMatoma.

Da Matoma var klar for å gi ut sitt første album bestemte han seg for å eksperimentere med den tradisjonelle utgivelsesformen – istedenfor å spille inn flere låter og gi de ut på samme dato, valgte Matoma å utgi et dynamisk album  – et album som oppdateres jevnlig med nye låter han spiller inn underveis mens han turnerer verden rundt. Dette reflekterer måten Matoma jobber på – han spiller inn musikk hele tiden hvor enn han er i verden, og ønsker å dele den med sine fans umiddelbart. Istedenfor én utgivelsesdato har dette albumet en utgivelsesperiode.

  Matomas hete sommer

De første ni låtene på albumet ble sluppet i november, og inneholder blant annet en av hans nyeste singler ”Feeling Right (Everything Is Nice (feat. Popcaan & Wale)”.

Hakuna Matoma

På Hakuna Matoma kan du også høre samarbeid med artister som Nico & Vinz, donkeyboy og Madcon, i tillegg til hans allerede etablerte superhits ”Old Thing Back” med Notorious B.I.G og Ja Rule, og ”Try Me” med Jason Derulo og Jennifer Lopez.

 I desember ble enda en låt lagt til albumet, ”Running Out” med Astrid S, en låt som ble en umiddelbar hit og som fortsatt er topp 20 på VG-lista, og topp 30 på radio.

Matoma erobrer musikkverden

Tom Stræte Lagergren er kjent for sin likefremme væremåte og for at han har holdt på dialekten sin. Da han deltok i Anne Lindmos talkshow på NRK1 sist lørdag, viste han nok en gang at han er en god ambassadør for Solør og Hedmark ved å snakke solung og være seg selv  - rett og slett.

Det til tross for at han har oppnådd en nesten vanvittig popularitet ute i verden. På en av sine konserter har Matoma fått energien til å bølge blant 65.000 fans.

– Hvordan forbereder du deg til en slik konsert? undret Anne Lindmo.

– Da har itte `n Tom det bra.

Artikkeltags