Gå til sidens hovedinnhold

Delte ut pris med Helland: – Dette er veldig stort

Artikkelen er over 3 år gammel

Martin Skolbekkens (22) sterke historie har blitt fortalt flere ganger etter at han måtte amputere begge beina etter et jordskjelv i Hellas i fjor. Under Idrettsgallaen 2018 delte nesbuen ut pris med Pål Andre Helland.

Skolbekken holder med Rosenborg, og stod altså på scenen sammen med Helland under utdelingen på Hamar lørdag kveld.

– Når jeg får lov å stå her i dag og dele scenen med et av mine idoler, så skjønner jeg allerede at 2018 kommer til å bli et mye bedre år for min del enn det 2017 var, fortale Skolbekken under TV-sendingen på NRK.

– Det at jeg også får lov til å være med å dele ut prisen til årets lag, det er noe jeg ser på som veldig stort. Den veien jeg skal nå gå den kan ikke gjøres alene, så det er alltid et lag som er med, sa Skolbekken videre.

– Det jeg liker med lagidrett, Martin, det er at man oppnår ting som gruppe og som lag. Man opplever oppturer og nedturer. Når det gjelder de nominerte kan man trygt si at de har opplevd flest oppturer i år, var blant det Helland sa fra scenen.

De nominerte til Årets lag var håndballandslagene for damer og herrer, stafettlagene for både damer og herrer i ski-VM, samt mennenes stafettlag i orienterings VM.

Håndballandslaget for menn vant prisen.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.