Botan og venner stiller på Magnordagen - et løft for kreftsaken

Med hjerte på rett sted: Bjørn «Botan» Rønhovde og gjester underholder og støtter kreftaken under Magnordagen lørdag.foto: anita krok

Med hjerte på rett sted: Bjørn «Botan» Rønhovde og gjester underholder og støtter kreftaken under Magnordagen lørdag.foto: anita krok Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

EIDSKOG: Magnordagen lørdag byr på konsert, natursti, glassblåsing og mye mer. Og du kan være med og støtte en god sak.

DEL

Lørdag er dagen, og Bjørn Botan Rønhovdes Heart of Gold-konsert for veldedighet, lar i år inntektene gå til kreftsaken. Jan Vincents, Lars Ovlien, Border Linedancers, Solid Unit, June Maribo & Botan og Einar Olsen er alle på scenen på Magnor torg.

Et samarbeid med Magnor Glassverk, designer Ccathrine Prytz og Vncents er med på å støtte hjertesaken. Men før Heart of Gold og artistene drar i gang, har mye allerede skjedd.

Fra klokka ti er det salgsboder og tilbud i forretninger og i gata, Newton-rommet er åpent, og du kan bryne deg mot sjakkmester Espen Thorstensen.

Blåreikgjengen stiller naturligvis, og motorsportmiljøet stiller med sine crosskarter. Natursti i sentrum kan du også være med på, og premieutdelingen etter den, skjer på Magnor glassverk. Her er det også duket for et aldri så lite jubileum. Glasskunstner Cathrine Prytz blåser glass nummer 100 i sin serie med kunstglass.

Om kvelden og utover natta spiller Solid Unit på Kafe De 4 årstider.

Artikkeltags