Gå til sidens hovedinnhold

Fargerike verbale blomster

Artikkelen er over 5 år gammel

EIDSKOG: Torsdag kveld holdt Finn Schjøll et inspirerende og humoristisk foredrag om blomster på Magnor Glassverk. Men den blomsten som spredte mest farge og humor var foredragsholderen selv.

Det var varmt og godt i glasshytta til Magnor Glassverk torsdag kveld da Finn Schjøll holdt et humørfylt foredrag om blomster- og oppsatser, og de 180 påmeldte blomsterkjennere, de aller fleste damer var klare for å motta enda mer lærdom.

Og etter all viten om blomster og andre vekster som showmennesket Finn la for dagen fra podiet i glasshytta så gikk de aller fleste hjem med mye ny lærdom om hvordan fargerike blomster kan settes sammen til vakre buketter og oppsatser.

Show og mye latter

Torsdagens showforedrag i glasshytta var både lærerikt og fullt av humor, for Finn Schjøll er kjent for sitt gode humør som han mer enn gjerne deler med sine «elever». I en og en halv time ble det laget mange blomsteroppsatser mens hans verbale humoresker avstedkom mye latter fra amfiet, og mye humor drysset ut over «elevene».

«En dame som ikke har lyst til å kjøpe må være syk», og «Jeg er ikke så flink til å invitere gjester, men jeg er flink til å gå bort», var to av flere gullkorn som var med på å sette i sving latteren.

Mye som fenget

Det var mye som fenget i show foredraget torsdag, men Finn Schjøll sin gode evne til å finne på morsomme, men lærerike emner fra blomsterriket og å holde på interessen var imponerende.

Så den langvarige applausen Blomster Finn fikk da de siste blomstene var blitt til fargerike oppsatser var vel fortjent.

Etter showforedraget ble det servert middag til alle 180 gjestene inne i den varme glasshytta og tilliggende lokaler. Men latteren og den gode stemningen var til stede hele kvelden.

Kommentarer til denne saken