– Jeg har alltid hatt et godt forhold til Kongsvinger, og jeg har alltid visst at dette er et godt sted å være. Jeg føler meg veldig hjemme i denne byen. Jeg har også en del venner i byen, som jeg ønsker å komme nærmere. Jeg har også fått meg en kjæreste her og da ble valget enkelt. Jeg flytter til Kongsvinger.

Bergersen er sammen med Didrik Borten som driver eiendomsselskapet DB Eiendom i Kongsvinger. Han eier deler av det gamle Skyrudbygget i Storgata.

Starter bedrift

Bergersen har også bestemt seg for å starte en bedrift, og dette er en salong som skal hete SaLone. Her skal Lone skal tilby vippeextensions, vippeløft, brynslaminering, farge og form av bryn, voksing av ansikt, støping og lakkering av negler.

Ettersom kjæresten eier deler Skyrudbygget så blir salongen etablert der

Ny epoke

Dermed starter et nytt kapittel for 21-åringen:

– Dette blir meget spennende. Dette blir et nytt kapittel i livet mitt, som jeg syntes er veldig spennende. Jeg er klar for å bli min egen sjef, sier Bergersen

Hun forteller at hun jobber på Ikea Slependen i dag, men er villig til å ofre denne jobben for den nye satsingen i Kongsvinger. Hun studerer også på BI i Oslo, men er også forberedt på ett friår derifra hvis bedriften går bra.

– Jeg må bare tilpasse meg. Jeg starter opp rolig i starten og vil utvikle meg etter behov. Får jeg ikke så mange kunder, så kommer jeg ikke til å jobbe med dette på full stilling. Hvis dette går veldig bra, så skal dette bli min faste jobb, og kanskje jeg skaffer meg flere ansatte. Jeg må egentlig bare vente og se, sier Bergersen.

Markedet er i byen

Bergersen er helt overbevist om at hun bør starte dette. Hun forteller at folk rundt henne har fått henne til å faktisk ta dette store skrittet.

– Det er jo dette jeg vil. Det er dette jeg liker å drive med. Jeg har også sjekket opp markedet i Kongsvinger, og jeg vet at det er til stede. Det er endel konkurrenter her, men jeg har et kurs som er helt spesielt.

Skolen som gjennomfører kurset, heter ProNails, og ligger i Drammen.

Bergersen sikter for å åpne salongen i løpet av sommeren.