1 av 6 blir rammet – LHL vil nå alle

Kampanje: Vidar Syvderud er på vei ut med informasjonsmateriell. – Det er viktig å fortsette å være aktiv og drive fysisk aktivitet, sier kampanjelederen.

Kampanje: Vidar Syvderud er på vei ut med informasjonsmateriell. – Det er viktig å fortsette å være aktiv og drive fysisk aktivitet, sier kampanjelederen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

ÅSNES: LHL har lokallag i alle kommunene i regionen, og nå vil de nå flere med sine tilbud. – Kom til våre stands og få informasjon, utfordrer Vidar Syvderud.

DEL

Han er kampanjeleder for den landsomfattende kampanjen fra 29. mai til 11. juni. Lokallagene vil vise seg fram med stands og aktiviteter, og Vidar Syvderud oppfordrer alle som er rammet av hjerte- kar eller lungesyke å oppsøke sitt lokallag for å bli kjent med tilbudene.

– LHL har lang erfaring med rehabilitering og oppfølging etter sykehusopphold. Likemannstjenesten er et tilbud om å ha noen å snakke med om sine erfaringer.

LHL-klinikken og våre rehabiliteringstilbud er godt utbygd og lokallagene har tilbud om sosiale aktiviteter og treningsaktiviteter. Vi har tilbud for å komme i gang, sier han.

Lokallagene har fått nytt brosjyremateriell som han utfordrer dem til å spre. LHL er også for dem som er i risikogruppen og pårørende.

– Vi har et tilbud til deg der du bor, og du kan snakke med noen som vet.

Mange av LHLs 260 lokallag har godt etablerte treningstilbud. Vi samarbeider med Frisklivsentralen der disse finnes, sier kampanjelederen.

Artikkeltags