– Moro for hele skytterlaget

LIKE BLIDE: Nordodølingene var i godt humør etter lagskytinga i Førde. Fra venstre Oda Flikkerud, Herborg Flikkerud, Jens Olav Lindberg, Trond Bråten og Jenny Tovseth Vatne.

LIKE BLIDE: Nordodølingene var i godt humør etter lagskytinga i Førde. Fra venstre Oda Flikkerud, Herborg Flikkerud, Jens Olav Lindberg, Trond Bråten og Jenny Tovseth Vatne. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

FØRDE: Nord-Odal kom seg gjennom det trange nåløyet, og kvalifiserte seg for lagfinalen på LS.

DEL

Et utall lag prøvde å få en plass blant de 43 skytterlagene som skulle kvalifisere seg for lagskytinga på Landsskytterstevnet.

Nord-Odal var det eneste lokale laget som klarte den vanskelige oppgavene, og kvartetten som representerte skytterlaget var ikke altfor deppa – selv om sluttresultatet ikke var godt nok til å hevde seg i toppen.

– Den nye formen for lagskyting er veldig ålreit. Nå krever det at hvert skytterlag har skyttere som er gode både på 100 meter (for rekrutt/juniorer og veteraner) og på 200 meter.

– Å kvalifisere seg for en lagfinale er moro for hele skytterlaget, og så får vi heller satse på en bedre plassering neste år, sa nordodølingene samstemt.

Laget til Nord-Odal besto av Jens Olav Lindberg, Oda Flikkerud, Trond Bråten og Jenny Tovseth Vatne.

Både Lindberg og Flikkerud – som begge er eldre rekrutter – startet lagskytinga med 99 poeng hver.

Trond Bråten skjøt 92 poeng på sine ti skudd, mens Jenny Tovseth Vatne endte opp med 94 poeng.

Totalt ble det 384 poeng, og en 37. plass.

Seieren gikk til Skjeberg som oppnådde 398 poeng.

Artikkeltags