Landsbyfesten er en kombinerer en ny innflytterfest med landsbyting i kulturhuset Rådhuskinoen lørdag ettermiddag.

– Vi ønsker å vise fram hva vi har fått til gjennom grenderådene, ønske nye innflyttere velkommen til kommunen og gi heder gjennom prisen Årets Åsnesambassadør, forteller Emil Rundberget, som er grenderådsleder for Gjesåsen.

Landsbyen Flisa samler sine innbyggere i det nye kulturhuset.

Rundberget lover at det blir underholdning.

– Vi skal vise klipp fra den kommende filmen som lages om Håkon Banken. Tommy Mikalsen vil spille kjente låter av Håkon Banken, forteller han. 

Rune Grenberg vil svært sannsynlig få opp latterdøra hos åsnesinnbyggerne. De unge innbyggerne i Åsnes vil også bidra med innslag fra og UKM (Ungdommens kulturmønstring) og elever fra kulturskolen.

Det blir informasjon om Landsbyen Flisa, prosjekter grenderådene har gjennomført de senere årene, samt at det vil være til stede representanter fra mange forskjellige lag og foreninger i Åsnes.

– Her er det mulig å se hva vi har i kommunen, hva vi har fått til og komme med innspill til hva vi bør få til framover.

Det beste av alt; landsbytinget er gratis, og det er ingen fare for å bli valgt til noe verv eller oppgaver, så det er helt ufarlig å møte opp, sier grenderådslederen fra Gjesåsen.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis.