Gå til sidens hovedinnhold

Storberget og bøndenes ledere til Grue

Artikkelen er over 5 år gammel

GRUE: - Hvor står norsk landbruk - og hvor går vi? Det er spørsmålet som stilles når Knut Storberget, Erling Aas-Eng og Ståle Støen kommer til det åpne møtet på Kirkenær mandag kveld.

Knut Storberget er Arbeiderpartiets landbrukspolitiske talsmann. Han starter mandagens valgkampvisitt i Grue med å møte gründer Even Lynne og daglig leder Hans Moss på Solør Bioenergi. Deretter besøkes Bergene Holm, hvor han får informasjon og omvisning av fabrikksjef Espen Torgersrud.

Deretter møter Knut Storberget leder i Hedmark Bondelag Erling Aas-Eng og leder i Hedmark bonde – og småbrukarlag på Skaslien gjestgiveri. Her deltar eierne av Skaslien gjestgiveri, lokale organisasjoner og bønder.

Tema for møtet er matproduksjon, matsikkerhet, kvalitet, samarbeid, foredling, avsetning og distribusjon av landbruksproduktene.

Mandag kveld inviteres det til åpent møte i Festsalen Grue rådhus.

Tema for kvelden er å sette norsk landbrukspolitikk under lupen.

– Vi stiller spørsmålene «Hvor står vi?» «Hvor går vi?»

Og vi spør hvilke konsekvenser dette får for vårt distrikt, sier Herdis Bragelien. Det er Grue Arbeiderparti som har tatt inititativ møtet.

Lorentz Moe er konferansier, og Bragelien håper at folk fra hele distriktet kommer for å møte disse toppene i norsk landbrukspolitikk.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.