Yohanna blir

BLIR: Musikerparet Yohanna (Jóhanna Guðrún Jónsdóttir) og samboeren Davíð Sigurgeirsson ønsker å fortsette livet i Kongsvinger etter endt prøveperiode. Her under en opptreden før en KIL-kamp i våres.

BLIR: Musikerparet Yohanna (Jóhanna Guðrún Jónsdóttir) og samboeren Davíð Sigurgeirsson ønsker å fortsette livet i Kongsvinger etter endt prøveperiode. Her under en opptreden før en KIL-kamp i våres. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Hun og kjæresten David vil bygge seg eget hus med studio her.

DEL

I seks måneder har den islandske artisten Yohanna (Jóhanna Guðrún Jónsdóttir) bodd på Granli i Kongsvinger. Der har hun fått sponset husvær av Kongsvinger kommune og næringslivet, altså vært innbyggere på prøve i Kongsvinger kommune.

Prosjektet har tydligvis vært vellykket, for nå ønsker Yohanna og kjæresten Davíð Sigurgeirsson å fortsette livet i Kongsvinger.

– Vi var litt usikre i starten, for vi visste ikke noe om Kongsvinger. Men vi ble fascinert av stedet og bestemte oss for å slå til, sierr Jóhanna Guðrún Jónsdóttir til NRK Hedmark og Oppland.

– Endelig fikk vi tiden til å drive med det vi liker å bruke tiden vår til: Øve og skrive låter, i tillegg til at vi har naturen rundt oss, sier Davíð Sigurgeirsson.

Musikerparet ønsker å bygge sitt eget hus med studio og alt de trenger i Kongsvinger.

Artikkeltags