Gå til sidens hovedinnhold

- Vann-vittig bra revy!

Artikkelen er over 18 år gammel

Nes-pensjonistene har talt: Revyen i år er bedre enn noen gang!

- Fordi de har fått med så mye lokalt, humrer Knut Moe, Dagfinn Larsen og Jens Voll. Alle tre er pensjonister i Nes, og med eksklusiv invitasjon i hånda kunne de på torsdag se førsteutgaven av årets Nes-revy. Generalprøven vel og merke, Men en generalprøve som satt, skal vi tro revyinstruktør Even Finsrud, Kongsvingergutten som beveget seg inn i løvens hule da han tok på seg regi-oppgaven for Nes-buene.
- Jeg har jo fulgt med godt på hva som har skjedd her i det siste, hvem visse personer er og sånt noe, sier Even, som har stolt på de som er med. For en lokalrevy er ment å være lokal. Det skal være sånn at noen poenger tar bare de som kommer fra Nes.
- Eller Sør-Odal, humrer Even.
For årets tema er vann. Vannkrig. Og Odalsvann på flaske til ublu 40 kroner literen. Joda, det er mye vann-vittig å le av i årets Nes-revy. Ikke bare vann, men også råning, søppelfjell, NSB, postordrefirmaer og eldrepolitikken blir satt under Nes-revyens lupe. Og generalprøve-pensjonistene fikk forlenget livet. For det gjør nemlig en god latter.