Trestokkfestivalen blir gratis for alle

GRATIS FESTIVAL:  Lars Håkon Blostrupmoen og Henning Myrer fra Trestokkfestivalen deler nå ut gratis billetter til alle som vil komme på festivalen i Våler.

GRATIS FESTIVAL: Lars Håkon Blostrupmoen og Henning Myrer fra Trestokkfestivalen deler nå ut gratis billetter til alle som vil komme på festivalen i Våler. Foto:

I en pressemelding på Facebook onsdag ettermiddag skriver grunnlegger for Trestokkfestivalen, Lars Håkon Blostrupmoen, at festivalen i starten av august vil bli gratis for alle. De som allerede har kjøpt billett vil få tilgang til et VIP-område og et trestokkfond.

DEL

Mandag kveld meldte Trestokkfestivalen at det ville bli gratis inngang til brannmenn og frivillige som har hjulpet med å slukke brann denne sommeren.

Etter å ha fått god respons på dette har de nå har de gjort Trestokkfestivalen gratis for alle.

– Vi ønsker at så mange som mulig skal få være med å ta del i denne happeningen, og da skal ikke pris stå i veien for noen. I tillegg til dette vil vi lage et eget Trestokkfond, der deler av billettpengene som har kommet inn skal avsettes. Disse vil vi gi bort når høsten kommer til de som er direkte berørt av brannene som har vært, sier arrangementsansvarlig, Henning Myrer, i pressemeldingen.

LES OGSÅ: De har en overraskelse til frivillige som har kjempet mot flammene

Flere av artistene har gått ned i honorar for at arrangørene skal få til å selge gratis billetter. Drikkeleverandøren Aas vil også bidra med noe til de som har vært med på slukking og redningsarbeid, ifølge pressemeldingen.

Nå som billettene er gratis for alle håper Myrer og Blostrupmoen at det blir fullt hus på Haslemoen lei i Våler hvor det er plass til 10 000 deltakere. Deler av overskuddet skal gå til Trestokkfondet.

– Vi håper på at vi får overskudd av mat og drikke, sier Blostrupmoen til Østlendingen.

Artikkeltags