Stor dag for unge dansere

Dance Factory 1.-3. klasse framførte dans til låta "To dråper vann" fra Melodi Grand Prix junior.

Dance Factory 1.-3. klasse framførte dans til låta "To dråper vann" fra Melodi Grand Prix junior. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vårshow med Victory Dance betyr ordentlig show med lyskastere, ballonger, kul musikk og mye danseglede. Se bilder av barna!

DEL

Det ser proft ut når klubben byr opp, og med 220 dansere fra alle dansestudioene i Glåmdalsdistriktet var det duket for en festforestilling når vintersesongen skulle avsluttes.

Første forestilling var med barn fra tre til ni år.

Kul musikk og røykmaskin

De ulike dansepartiene har vært gjennom femten uker med kurs etter jul, og skulle både sammen og hver for seg vise fram hva de har lært.

Musikken var alt fra kjente barnesanger som «Tante Sofie» fra Kardemomme By, «To dråper vann» fra Melodi Grand Prix Junior og til landeplagen «Gangnam Style».

Ekstra morsomt ble det for særlig de yngste utøverne når røykmaskina ble slått på et øyeblikk rett før avslutningsnummeret «Sjørøverrock».

Idrettslaget

Med to billettluker, tre kiosker, lydmann og speaker samt danseinstruktører er det mange som er i sving under et så stort arrangement.

– Ikke alle er klar over det, men vi er et helt vanlig idrettslag på linje med fotball og håndball. Derfor må også foreldrene trå til som dugnadshjelp her som i andre idretter, forteller daglig og sportslig leder Ida Karlstad.

Sammen med blant annet instruktører fra konkurransedanspartiet ledet hun utøverne sikkert gjennom forestillingen, som besto av totalt 26 ulike danseinnslag.

Premiering til alle

I god barneidrettsstil fikk alle utøverne pokal etter endt forestilling, og med nærmere 600 betalende tilskuere var det mange blitzlamper som lyste når de stolte danserne tok en æresrunde på gulvet helt til slutt.

Artikkeltags