Runar Søgaard gifter seg

GIFTER SEG: Runar Søgaard skal gifte seg igjen.

GIFTER SEG: Runar Søgaard skal gifte seg igjen. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Denne gang med den svenske millionæren Jessica Karlsson (34).

DEL

Predikanten Runar Søgaard (41) fra Kongsvinger skal gifte seg med den svenske millionæren og småbarnsmoren Jessica Karlsson om seks uker. Datoen for bryllupet er den 23. august. Dette melder den svenske avisa Expressen.

Omtalt

Det er ikke første gang at Kongsvingermannen gifter seg.

I 1990 giften han seg med den svenske artisten Carola Häggkvist. Ekteskapet med Carola var ett av Sveriges mest omtalte.

Flyttet inn

Runar Søgaard forlovet seg med Jessica Karlsson dagen før nyttårsaften i fjor, og siden da skal Runar allerede ha flyttet inn i Jessicas millionvilla. Villaen er bygget på en 5274 kvadratmeter stor tomt i Stockholms skjærgård.

Kjendisbryllup

Man trenger ikke å spare på noe når de to nå skal gifte seg. Selv om Jessica Karlsson bare er oppført med en inntekt på 160 000 kroner i 2006, arvet hun i 2006 sin avdøde far. Dette ga ytterligere 19,7 millioner svenske kroner rett inn på konto.

Expressen melder om at den tidligere popstjernen Dr. Alban skal være Runar Søgaards forlover i bryllupet. I tillegg er det stjernekokken Thomas Diederichsen som skal stå for den treretters bryllupsmenyen.

Artikkeltags