– Dette er mobbing på tv

Artikkelen er over 5 år gammel

NES: Knut Eirik Kokkin (26) fra Årnes mener årets utgave av Paradise Hotel er full av mobbing og utfrysing, og sender feil signaler til unge som ser på.

DEL

[Romerikes Blad] Knut Eirik Kokkin røyk ut av årets Paradise Hotel etter bare fire dager på hotellet. Han reagerer nå på flere av de andre deltakernes oppførsel inne på hotellet.

– Jeg synes det har vært scener med mobbing og utfrysing gjennom hele sesongen, og jeg reagerer på at TV3 viser det. Det sitter mange unge seere der ute, sier Knut Eirik til Romerikes Blad.

Reagerer på episode

Han reagerer ekstra på gårsdagens episode, der en av deltakerne klapper til en annen.

– Den episoden i går ble jeg rett og slett kvalm av. Det er ikke greit å vise mobbing på tv. Her krenker den ene deltakeren den andre, og jeg synes de andre deltakerne burde ha grepet inn, sier han.

Han mener TV3 aldri burde ha vist episoden.

– Jeg har jo vært der selv, og vet at de ikke sender alt. Dette har de bare sendt fordi det er bra tv, sier han.

Finale i kveld

I kveld er det finale i Paradise Hotel, og pressesjef Line Vee Hanum i TV 3 kan fortelle at hendelsen får konsekvenser for deltakeren.

– TV3 tolererer heller ikke fysiske konfrontasjoner inne på Paradise Hotel, og dette utfallet får konsekvenser for den deltakeren det gjelder - noe som kommer fram i kveldens finaleepisode, sier pressesjefen.

– I slike situasjoner vurderer vi det slik at det er bedre å vise hva som skjer og at slik oppførsel ikke er gangbar, enn å ikke ta det med i programmet og feie det under teppet, sier hun.

Premierefest i kveld

Knut Eirik synes likevel TV3 har et ansvar.

– Det viser bare at det er tolleranse for slik oppførsel i dag, og det er helt feil signaler å sende til de som sitter hjemme og ser på. Det er barn helt ned til 9-årsalderen som følger med, sier han.

I kveld er det premierefest for alle deltakerne i årets Paradise Hotel på Mona Lisa-huset, og Knut Eirik er litt spent.

– I fjor ble det jo slosskamp på premierefesten. Og det er jo noen som ikke liker uttalelsene mine. Men jeg skal gå, og har med meg en fin gjeng, sier han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken