I går kveld var det première på Pippi Langstrømpe i kulturhuset på Årnes.

Som en ekte Pippi

Her herjer Adele Heiberg på scenen som Pippi. Hun spiller, danser, slåss og er akkurat så sjarmerende som publikum forventer at Pippi-figuren skal være.

Barneteatret gjorde et lykkelig valg med Adele som Pippi.

Og stykket krever en hovedrolleinnehaver med styrke og kondis, for Pippi er på scenen så godt som gjennom hele den to timer lange forestillingen.

Glød på scenen

Barnegruppa i Nes revy- og amatørteater har tydeligvis svært mange talenter å ta av. De tjue på scenen spiller med så mye glød at vi i salen ikke hadde trøbbel med å bli revet med. Korpsmusikantene binder det hele trygt sammen. Etter det første kvarteret med litt nøling på premièren satt også alle replikkene som de skulle.

Barneteatret skal ha ros for de kjappe sceneskiftene, stort tempo og at skuespillerne fyller rollene med liv og røre. Det unge publikummet som forestillingen er myntet på tåler ikke mye dveling, heller. Derfor blir det Pippi slik vi venter det.

Pippi Langstrømpe-forestillingen gir et par timer med mye moro og masse flotte, gøyale og solide skuespillerprestasjoner i profesjonell setting og med flott musikk.

Når teatrets unge skuespillere tenker enda litt mer på at publikum gjerne vil se dem forfra og ikke verken fra siden eller bakfra, slik det ble til enkelte ganger underveis, så blir det helt strålende.

Pippi-forestillingen spilles også i kveld og lørdag og søndag.