Under årets Sandsdager var det ikke bare karuseller og pølsesalg. Odal Sparebank hadde bestemt seg for å dele ut 1 million kroner av fjorårets overskudd.

– Lag og foreninger har sendt oss søknader hvor de forteller hvorfor akkurat de bør få støtte til deres formål. Etter å ha tatt stilling til søknadene har vi i dag delt ut pengepremiene, sier Lena Sundet Grinna i Odal Sparebank.

Odal Sparebank har delt ut mange småbeløp, men de store summene fikk lag og foreninger overlevert under Sandsdagene i helgen.

Nord-Odal Skolekorps, Nord-Odal MX Klubb og Austvatn Fotballklubb fikk alle tildelt 10.000 kroner hver. Disse pengene skal blant annet brukes på instrumenter, grusplukkemaskin, gressklipper og fotballdrakter.

IL Mogutten og Bruvoll Ballklubb fikk tildelt 40.000 kroner av Odal Sparebank, mens Sand IF fikk tildelt hele 70.000 kroner under helgens Sandsdager.

– Vi er stolt av å kunne dele av overskuddet og gi noe tilbake til nærmiljøet. Det er mye dugnadsarbeid ute i lokalsamfunnet, og med disse pengepremiene kan vi kanskje lette dugnadsarbeidet for de som er så flinke og stiller opp i lag og foreninger, sier Lena Sundet Grinna.