Endelig klar på egen hånd

Artikkelen er over 14 år gammel

Tommy Michaelsen forlot Picazzo og står på scenen for første gang som soloartist denne helga. Med helt fersk singel i bagasjen.

DEL

Det er stor spenning knyttet til den nye stilen Tommy legger seg på som soloartist etter at han sluttet i Picazzo. Forrige lørdag var han gjest på NRK2 Danseband Jukeboks. Der svarte han så godt han kunnes på spørsmål fra hele landet.

- Det var helt vilt, vi fikk ikke svart på alle meldingene som kom inn engang. Det var 85 meldinger som ventet alt før vi startet, forteller Michaelsen. «Tommy M» er det nye artistnavnet.

Album

Lørdag 30. april er ventetiden over. Da skal cd-singelen fra det kommende albumet være klar og folk kan få høre den nye Tommy både på scene og på cd.

- Det blir litt countrypop-aktig. Den ene sangen «Completely in love» er en ballade som er skrevet av Marion Ravn fra M2M. Den andre sangen «My kind of girl» er mer lik musikken til Shania Twain, men vi legger selvsagt vekt på å ha vårt eget særpreg. Jeg har med meg Rolf Graf som produsent og vi spiller inn et album som vi håper skal være klart til St. Hans. Da skal vi spille på Gruetunet på Kirkenær, forteller Michaelsen. Han håper de som likte han før også vil like den nye stilen.

Satser friskt

- Jeg vil ha med meg de som kjenner og liker meg videre. Selv om jeg begynner for meg selv, vil nok folk kjenne meg igjen selv om jeg nå synger på engelsk, forteller Tommy. I Gruehallen vil de spille en blanding av låter som kommer på cd-en og coverlåter. Med seg som backingband har han Hamar-bandet After Eight. I fjor var de backingband for Gaute Ormåsen og de har også vært backingband for blant andre Jahn Teigen.

- De er skikkelig bra, og vi har også leid inn et stort lydanlegg fra Oslo. Det blir en kjempestor scene på nærmere 100 kvadratmeter og vi har med et forband som heter «Kentucky Riders», så dette kommer til å bli kjempebra, forteller Tommy. Han satser friskt på egen solokarriere og har også vært med på å etablere et eget selskap som heter Superdrive AS. De skal gi ut det kommende albumet, drive med booking og management, og de arrangerer festen i Gruehallen.

Artikkeltags