Julekonsert i Grue kirke

Søndag 6.desember kl.17:00 er det tid for den årlige julekonserten i Grue kirke. Sammen inviterer HÅP og dansebandet, Vagabond til en konsert som skal få alle og enhver i ekte julestemning. Vagabond er et lokalt band som består av Lars Espen Skogvold, Tommy Michaelsen, Hans Olav Trøen og Per Erik Gjedtjernet. De ga ut sitt første album i juni 2009, og har høstet strålende kritikker blant hver en dansebandsjel. 6.desember er de klare for å få hele Grue til å synge.

Anne Nørdsti

I programmet har de fått med seg dansebandsdronningen Anne Nørdsti til å synge, i tillegg til en rekke lokale artister. Av disse får vi høre mer av Torbjørn Bakke, Irene Lie Gjelseth,Hege Cesilie Mobakk og Mari Midtsundstad. Dette er helt klart er noe å glede seg til!

Bedre oppvekstsvilkår for barn og unge

Dette er andre gangen HÅP og Vagabond går sammen for å arrangere denne konserten, og de lover oss et like bra show som sist. HÅP består av Tommy Michaelsen, Ingunn Sollien, Tom Sollien og Tine Stenbråten, og konserten går til inntekt for lokale lag, som jobber for å bedre barn og unges oppvektsvilkår. I fjor kunne HÅP fryde seg med en fullstappet kirke, og en stor sum penger i kassen. Billetten koster deg 250,- og det er kun lagt ut 450 billetter, så her er det lurt å være rask. Billetter kan kjøpes hos Esso Kirkenær, Esso Flisa og Solør Max Minus. Finn fram sangstemmen og gjør deg klar for en koselig aften I Grue kirke.