– Det koster å se toppartister

KOSTER: Uno Arnesen, arrangør for Festningskonserten, sier at det koster å se artister som Kaizers Orchestra.

KOSTER: Uno Arnesen, arrangør for Festningskonserten, sier at det koster å se artister som Kaizers Orchestra. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Uno Arnesen forklarer valgene som er tatt i planleggingen av Festningskonserten.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Flere lesere delte sine meninger om årets Festningskonsert på Glåmdalen Nett. Leder i Byen Vår, Uno Arnesen, takker for gode innspill, men svarer samtidig på noe av kritikken.

Flere av leserne mente billettprisen var for høy.

«Det er dette det koster å se toppartister i dag. Vis meg en konsert med Kaizers Orchestra som koster under 400 kroner. Her hadde vi flere artister i tillegg. Jeg aksepterer at noen mener det er for dyrt, og det må vi leve med,» skriver han i kommentarfeltet.

Arnesen påpeker også at været er en viktig faktor de ikke kan kontrollere. Noen av leserne klager også på selve musikken.

«Det vil det aldri bli full enighet om uansett. Norges mest populære live-rockeband heter Kaizers Orchestra. Greit at du ikke liker det, men du kan ikke si at det er feil band,» skriver han.

Markedsføringen ble også kritisert, og det ble foreslått å henge bannere langs veien slik som Elvefestivalen.

«Jeg tror ikke det er mange fest- og musikkinteresserte som ikke har fått med seg at det er Festningskonserten. For øvrig er bannerne Elvefestivalen hang ut ulovlige. Vi holder oss til loven. Plakater over store områder i tillegg til avisannonsering, nett og sosiale medier. Jeg er enig i at det kunne vært bedre informasjon på nettet om ting som er kjekt å vite,» svarer Arnesen.

Videre forteller han at de skal tenke på å slå seg sammen med andre arrangementer og er enig i at bussavganger fra andre steder i distriktet hadde vært fint. Til slutt fastslår han at ingen konserter lar publikum ha med drikke inn, som en av leserne ønsket.

Artikkeltags