Gå til sidens hovedinnhold

CRASH!

Artikkelen er over 13 år gammel

Skal fremføre melodien «Get up».

Medlemmer:

- Vegard Neeb (29, vokal) fra Tistedal
- Jan Remo Munkeboe Granholt (24, gitar og sang) fra Halden,
- Frode Neeb (24, gitar) fra Halden
- Stig Buckholm (24, trommer) fra Halden.

Punk-rock bandet CRASH! så dagens lys i oktober 2006, og består av fire relativt unge gutter fra Tistedal utafor Halden.

Før CRASH! Ble en realitet var guttene kjent som Already Taken. Sammen sto de på scenen for første gang på Feelgood i Halden i september 2005. Samme år kom bandet på andreplass i Norgesfinalen i Battle Of The Bands på Rockefeller i Oslo.

Den mest kjente låta til Østfoldgutta er «Wannabe» som tok bandet direkte til finalen i Melodi Grand Prix 2007, der de fikk en flott tredjeplass. Noe de er veldig stolte av.

CRASH! er dermed årets eneste artist som var med i fjorårets MGP. Der fikk de sjansen til å vise seg frem for det norske folk, hvilket har gitt gutta en del gode oppdrag og flotte opplevelser.

Nå skal de for andre gang på scenen med MGP. Denne gang med låta «Get Up» som Trond «Teeny» Holter har skrevet. «Teeny» skrev også fjorårets MGP-suksess «Wannabe».

Låta de skal framføre omtaler de selv som:

– En dritkul, fengende rockelåt, som garantert vil få foten din til å gå. Den handler om å gripe muligheten når du har den.