Gå til sidens hovedinnhold

Granitt og planter skal pynte opp Markensplassen

Artikkelen er over 4 år gammel

Cirka halvannet år etter åpningen ser det endelig ut til at noe snart skjer på Markensplassen.

De ansatte på Europris er glade for at det snart skjer noe med utearealet rundt nybygget på Markensplassen. Det er vanskelig med varelevering. Ikke minst er det håpløst for dem som skal ut på plassen her med handlevogn, sier de ansatte.

De har opplevd at noen kunder har punktert på parkeringsplassen utenfor bygget – til og med en av de ansatte har punktert på den hullete parkeringsplassen.

Nå er utendørsplanene klare i en avtale mellom Kongsvinger kommunen og Markensplassen AS hvor dette er endel av utbyggingsavtalen mellom de to.

Rundt hele plassen til Europris-bygget skal det monteres nye lamper og nytt plantefelt. I tillegg skal det legges ny asfalt og en granittkant langs fortauene mot Markensvegen og R.M. Olsens vei.

Venter på entreprenøren

Planene er klare, og nå venter Karl Erik Rimfeldt hos Markensplassen AS på at entreprenøren skal bli klar til å begynne.

Rimfeldt håper at entreprenør Rolf Døli AS kan begynne med opparbeidelsen rundt Europris-bygget før sommeren.

–Jeg var i kontakt med Døli i forrige uke, men han hadde ingen konkret dato til meg foreløpig. Han skulle komme nærmere tilbake med den, men de følte seg ganske trygge på oppstart før ferien, sier Rimfeldt.

Jørn Døli, hos Rolf Døli AS bekrefter at de ikke har klart å gi Rimfeldt noe klart svar på når de kan sette i gang med arbeidet.

Han begrunner det med at denne årstiden er en meget travel tid for anleggsbransjen.

 

Kommentarer til denne saken