Til topps etter 20 år

SEIERHERRER: Lunderseter jublet over seier i Galterud-turneringen.

SEIERHERRER: Lunderseter jublet over seier i Galterud-turneringen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

KONGSVINGER: Lunderseter feirer i 2016 20 års jubileum som fotballklubb. Denne helga gikk de til topp i den tradisjonelle vinterturneringe til Galterud IF.

DEL

Selve Galterud-turneringen har blitt arrangert 28 ganger, det er flere ganger enn det årets vinnerklubb har år på baken. Men å spille finale er ingen ny opplevelse for klubben.

– Vi har vel vært i finalen seks ganger de siste årene, endelig var det vår tur til å vinne, sier Daniel Larsson, som scoret mål på divisjonsstraffe og i den avgjørende finalen mot Kløfta søndag.

Han innrømmer at det betyr en del for klubben å vinne denne tradisjonelle turneringen, men forteller at selv om laget slo ut to 4. divisjonslag i sluttspillet så er det ingen planer om å rykke opp i sin 20. sesong.

Vi har diskutert dette en del i klubben, men vi føler vel at vi skal holde oss der vi trives, avslutter han.

Kampens store helt ble keeper Ole Henrik Bakke hos Lunderseter. Han reddet den avgjørende straffen fra Kløftas Hiwa Poor, og dermed kunne lagkompisene slippe jubelen løs. Bakke storspilte til dels i sluttspillet, men heller ikke han personlig har planer om å gjøre noe annet enn å spille for "Sætra." i 5. divisjon.

– Nei jeg liker meg godt i Lunderseter, og der du finne dem, der finner du meg, avslutter keeperen.

Artikkeltags