Per Lundell blir Knights-trener

Ny Knights-sjef: Per Lundell blir nye hovedtrener i Knights.

Ny Knights-sjef: Per Lundell blir nye hovedtrener i Knights. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: Svenske Per Lundell skal trene Knights-gutta den kommende sesongen.

DEL

46-åringen fra Mariestad ble torsdag formiddag enig med Knights.

Les også: – Ingen avklaring i kveld

Som Glåmdalen avslørte sist uke, er det altså Per Lundell som tar over som hovedtrener i Knights, han begynner jobben i løpet av juni måned. Det bekrefter nå Knights-ledelsen.

Lundell og Knights er enige om en ett-pluss-ettårsårsavtale, som altså innebærer at begge parter kan revurdere avtalen etter ett år. Er begge parter enige om å fotsette forlenges den da automatisk med ett år.

- Vi er enige med Per Lundell om en avtale, og han kommer til Kongsvinger neste uke for å sette sitt navnetrekk på kontrakten, sier styreleder Christer Mykkestue til Glåmdalen.

Nå vil klubben nesten umiddelbart gå i gang med å stable en spillerstall på beina. Lundell vil også bruke en del tid på å kartlegge spillere, mens Jørgen Johansen fortsatt skal styre barmarkstreningen i tiden framover.

- Lundell vil koordinere treningen med Jørgen Johansen fram til han er endelig er på plass. Per har veldig klare tanker på hvordan han vil ha det, og vi er trygge på at han er rett mann for klubben, sier Mykkestue, som beskriver Lundell som faglig sterk og veldig ambisiøs.

- Det har vært en lang og god prosess, der vi har vurdert ham og andre kandidater, og han har vurdert oss. Lundell har ambisjoner som ishockeytrener og har et langsiktig mål og å trene en klubb i svenske SHL. Han er i ferd med å fullføre det siste steget i trenersertifiseringen i svensk topphockey, og vi er glade for at han ser på Knights som et godt springbrett videre i sin karriere, sier Mykkestue videre.

Per Lundell har en imponerende spillerkarriere bak seg. I elitehockeyprospects.com står han registrert med 464 kamper i SHL. Han har også nesten 150 kamper i den tyske toppserien.

Som trener har han blant annet vært innom klubber som Skåre BK, Munkfors, Mora og Visby/Roma.

Artikkeltags