Signerte treårsavtale

NY KLUBBADRESSE: Lars Christian Krogh Gerson signerte søndag kveld en treårsavtale med det nyopprykkede Allsvenskan-laget GIF Sundsvall.  FOTO: ARKIV

NY KLUBBADRESSE: Lars Christian Krogh Gerson signerte søndag kveld en treårsavtale med det nyopprykkede Allsvenskan-laget GIF Sundsvall. FOTO: ARKIV

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

SUNDSVALL: Lars Christian Krogh Gerson skal spille i Allsvenskan også i 2015.

DEL

24-åringen forlot KIL etter 2011-sesongen, og satte kursen mot Norrköping og Allsvenskan.

Etter tre sesonger i klubben var Kongsvinger-gutten i høst kontraktsløs. Nå har Lars Christian bestemt seg for at han vil fortsette karrieren på øverste nivå i Sverige.

– Jeg har kommet til en klubb som tenker offensivt, og som vil spille fotball. De inviterte meg over i desember, og jeg fikk et veldig godt inntrykk av både trenerne og byen.

– Det har tatt litt tid å få alle brikkene på plass, men jeg er veldig glad for å ha signert en treårskontrakt med GIF Sundsvall, sier Krogh Gerson til Glåmdalen.

Sentral rolle

Hans nye klubb rykket ned fra Allsvenskan i 2012, og brukte to år på å komme seg opp igjen.

– De tapte i kvaliken i 2013, men rykket direkte opp i fjor høst. Jeg føler jeg har kommet til en klubb som veit hva jeg står for, og jeg har fått sterke signaler på at jeg vil bli satset på som en av to sentrale midtbanespillere i en 4-4-2-formasjon.

– Det passer meg veldig bra, sier den tidligere KIL-profilen fornøyd.

Se etter bosted

Lars Christian signerte avtalen søndag kveld, og var på sin første trening med de nye lagkameratene i går formiddag.

– Nå gleder jeg meg til å spille fotball igjen. Jeg har holdt meg i form, men det er lenge siden jeg har vært i aksjon med ballen. I dag hadde vi en spent-og styrkeøkt, men i morgen (tirsdag) regner jeg med det er trening med ball.

I tillegg til å bli kjent med sine nye lagkamerater, skal han bruke de neste dagene til å finne seg et bosted.

– Klubben har et par alternativer som jeg skal se på, så jeg regner med at det går greit. Nå blir det fullt trøkk på trening til serien starter i begynnelsen av april, sier Lars Christian Krogh Gerson.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.