Tidligere Knights-spiller vender tilbake

KLAR: Eirik Hopen.

KLAR: Eirik Hopen.

Artikkelen er over 1 år gammel

KONGSVINGER: Det er nå seks år siden Eirik Hopen var en Knights-spiller. Siden den gang har han holdt seg i 1. divisjon, men nå er han tilbake.

DEL

Eirik Hopen var sist en Knights-spiller i 2011/12- sesongen. Da noterte han seg for 11 poeng på 22 kamper. I mellomtiden har han spilt for Ringerike og Hasle/Løren i 1. divisjon.

Nå kommer han rett fra Lørenskog. Hopen fikk to kamper som lånespiller, men nå er han altså klar for videre eliteseriespill i Kongshallen, både denne sesongen – og den neste.

Sportslig ansvarlig i klubben, Linus Rolinder, puster etter denne overgangen lettet ut for ytterligere bredde i den mest utsatte delen av laget; backsiden.

– Vi har gjort et framskritt på den norske backsiden. Vi har vært på leting hele tiden, og vært i dialog med Eirik før, men nå løser det seg.

– Vi får inn en veldig seriøs spiller som vet at hans sterke sider ligger i det defensive spillet. Han vet at han er fysisk og en skikkelig lagspiller. Jeg tror han vil komme til å ta nye skritt, sier han.

God alder

Siden forrige gang Hopen spilte i Knights, har han rukket å fylle 25 år. Det er en akkurat passende alder, synes Rolinder.

– Han passer godt inn i aldersspekteret vårt. Det har vært viktig for oss ikke å bare gå etter juniorer. Om vi kunne få inn litt rutine ville det vært veldig bra. Selv om han ikke har mye erfaring i Eliteserien, har han noen gode år som senior, sier Rolinder.

Bedre dekning

Etter en første halvdel av sesongen uten spesielt mye skader, begynte de å komme på rekke og rad mot denne landslagspausen.

Nå er nesten alle tilbake, og med enda en spiller på plass mener Rolinder at laget ser stadig bedre ut. Så spørs det om Hopen starter allerede mot Lørenskog i morgen, men spilleklar er han i hvert fall.

– Vi mangler for fortsatt Phillip Mejlænder-Larsen og Simen Nielsen. Det er de to mer langvarige skadene vi har, men alle de andre er klare til kampforberedelser. Vi ser mer komplette ut enn på lenge, så får vi se om vi får kvittering for dette i morgen, sier Rolinder.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

Artikkeltags