Denne keeperen har signert for Knights

NY: Dennis Valentin Tschudi er Knights' nyeste keeper.

NY: Dennis Valentin Tschudi er Knights' nyeste keeper. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

OSLO: Dennis Valentin Tschudi er Knights' nyeste spiller. Han kommer rett fra benken i Narvik i 1. divisjon, men har tenkt til å spille seg rett inn i laget.

DEL

Sportslig ansvarlig i Knights, Linus Rolinder, bekrefter at Knights har kommet til enighet med 22-åringen. Den avtalen ble klar tidligere i dag.

Tschudi var så å finne på benken allerede mot Vålerenga, men kom aldri inn. I Narvik fikk han bare to kamper, og det var ikke nok for unggutten. Derfor var det på tide å prøve et enda høyere nivå.

– Jeg føler ikke at jeg fikk tilliten jeg fortjente i Narvik. Da kjente jeg for å gjøre noe annet, og da tok Knights meg imot med åpne armer, forteller Tschudi.

Tschudi er opprinnelig et Vålerenga-produkt. Han har også tidligere spilt for Bergen i 1. divisjon, og før den tid spilte han i WSHL for Long Beach Bombers.

I Vålerenga fikk han aldri debutere på seniornivå, men allerede før sin første kamp har han en offensiv innstilling, og tempoet skremmer ham ikke.

– Jeg synes det er et bra tempo her. Jeg har sittet litt på benken for Vålerenga før, så jeg vet at det er et bra nivå. Jeg kjenner selvfølgelig at jeg er bra nok for dette, ellers ville jeg ikke kommet hit. Jeg kommer til å gi konkurrentene mine mye konkurranse om hvem som skal stå, garanterer han.

Artikkeltags