– Vi må snu dette sammen

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

KIL rundspilte Strømmen, men det hjalp lite da det var hjemmelaget som scoret det eneste målet. DEBATT | Hva må gjøres nå? BILDER l REFERAT |

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det var ingen ting å si på vinnerlysten til Tom Nordlie før kampstart mot Strømmen.

Men det ga dårlig resultat i form av mål og poeng.

De siste fire kampene står KIL med 0-6 i målforskjell og null poeng.

Den gode statistikken som Tom Nordlie har hatt i sin andre periode i KIL er defintivt over. Han endte opp som ubeseiret i 12 seriekamper.

Nordlie har reddet KIL ved to anledninger. Selv om det er tidlig i sesongen til å snakke om nedrykk, er redningsmannen på nytt havnet i en situasjon der han må snu trenden.

– Skulle hatt straffe

– Man kan tro at det bare er å legge blåpapir på det vi har gjort tidligere og tro at det er løsningen. Men vi må fremdeles snu dette sammen. Vi spiller fin fotball, men mangler guts innenfor boksen. Vi får ikke stilkarakterer i fotball. Samtidig får vi et uforståelig annulert mål, og Magnus (Myklebust) skulle hatt straffe, sier Tom Nordlie.

For KIL-keeper Kim Deinoff føles det også ekstra frustrerende å slippe inn få mål siden resten av laget ikke klarer å veie opp.

Foruten 0-3-tapet i lokaloppgjøret mot HamKam, har KIL kun tapt med én baklengs de siste tre kampene - mot Sandefjord, Start og nå Strømmen.

Strømmen fikk sitt mål på straffe etter 20 minutter. Rasch ble felt av Fazlagic ved dødlinja, og Simen Stamsø Møller tok straffesparket som sendte hjemmelaget i ledelsen.

Utover det hadde Deinoff en meget rolig dag på jobben.

– Det er veldig frustrerende, men det er samtidig et ord jeg egentlig ikke vil bruke så lenge jeg ikke får gjort noe med det offensive. Men det er klart det føles kjedelig. Som keeper føler man at man skal ta alle skudd, men det er fremdeles lite jeg har kunnet gjøre med målene, sier Deinoff.

Utdrag fra livedekningen:

81 Gult kort Kongsvinger Morten Hæstad.

75 Corner Kongsvinger Samir Fazlagic. Den blir etter hvert klarert til innkast. Dette er den femte corneren til Fazlagic i løpet av fem minutter.

61 Gult kort Strømmen Colin N'kee. Takler Førsund bakfra.

47 Gult kort Strømmen Steinar Strømnes.

33 Gjestene har fått satt et visst press på hjemmelaget nå.

25 Corner Kongsvinger Samir Fazlagic. Kerr bommer, men Yabre får stanget den ut.

20 Mål Strømmen 1 - 0 Simen Stamsø Møller. Han setter den til venstre for Deinoff som går motsatt vei.

19 Straffe Strømmen Simen Stamsø Møller. Rasch blir felt av Fazlagic ved dødlinja.

2 Corner Kongsvinger Samir Fazlagic. Kerr plukker den enkelt.

Artikkeltags