– Vi vil vise at vi ikke bare sitter på gjerdet og venter på å bli reddet. Etter at vi fikk den bekreftelsen vi trengte i helgen da over 2000 tilskuere kom for å se kampen, har vi stått på som bare det, sier frivillighetssjef i KIL Toppfotball Rune Lundgren.

Han forteller at så godt som alle spillerne i dag kommer til å gå på en dør-til-dør aksjon til handelsstanden i Kongsvinger.

– Da vil alle som vil bidra få muligheten til tegne seg for sitt bidrag der og da, forteller Lundgren som også understreker at dette var en av de mange ideene som spillerne selv kom med da de fikk nyheten om den dårlige økonomiske situasjonen i forrige uke.

Konsertplaner

Samtidig forteller Lundgren og markedssjef Henning Kjøk at de også kommer til å spørre lokale artister, som for eksempel Ingemars og Øystein Sunde, i håp om at de kan stille opp «billig» i en konsert klubben planlegger å arrangere i slutten av august.

– En konsert eller «dansefestival» vil være inntektsbringende for klubben. I utgangspunktet har vi tenkt å ha det på Gjemselund, men det må vi se litt nærmere på da vi vet mer konkret, sier Lundgren.

Flaskepant

I tillegg iverksettes også onsdag forslaget som Patrick Holtet kom med på idémøtet i forrige uke.

Solungen foreslo nemlig at alle som ville kunne gi tomflasker og flaskepanten sin til KIL.

– Vi blir også overøst med ideer til hva vi kan gjøre og kommer til å følge opp flere ideer etter hvert, forteller Lungren.

Markedssjef i KIL, Henning Kjøk mener det er mye positivt som skjer om dagen og understreker at ingen tiltak er for små.

– Alle bekker små og så videre. Alle bidrag er kjærkomne og spesielt supportklubben har allerede bidratt voldsomt og er fantastiske om dagen. Det gir lyst og vilje til å fortsette å jobbe, sier han.