KIL kan spare fire måneder med lønnsutgifter dersom Hassane Dosso lånes ut til Hønefoss innen natt til lørdag.

Asger Jensby bekrefter at det har vært samtaler med Hønefoss og at klubbene er enige om en utlånsavtale med midtbanespilleren. Per dags dato ligger Hønefoss på 8. plass i Tippeligaen.

– Dosso har sagt han vil prøve seg i eliteserien, og Hønefoss trenger flere folk. Vi har sett på betingelsene og slik det ser ut nå er klubbene enige, sier Jensby.

Øverst i lønnssjiktet

– Det kan være noen kroner spart for en slunken KIL-kasse?

– Absolutt. Han er i det øverste lønnssjiktet blant spillerne. Inkludert feriepenger og andre sosiale kostnader vil vi spare mye penger dersom Dosso reiser til Hønefoss, sier Jensby.

Hønefoss selv vil ikke bekrefte noen overgang med Hassane Dosso.

– Vi kommenterer ikke overganger som ikke er i boks. Hvis det er slik at han er aktuell, får dere vite det når han skriver under, sier Per Christian Balke, daglig leder i Hønefoss BK Topfotball.

Overgangsvinduet stenger 23.59 fredag kveld. Så langt ligger KIL an til et underskudd på om lag en halvannen million kroner og har 122 dager på seg for å få balanse i regnskapet.

Forberedt på spillersalg

Om KIL er både attraktive og aktive i overgangsvinduet det neste døgnet kan mye av underskuddet berges ved spillersalg og utlån som følge av sparte lønnsutgifter.

– Om det kommer en klubb med et sekssifret beløp på én av våre spillere, må vi tenke kynisk og rent økonomisk, sier Jensby.

– Er dere forberedt på spillersalg i løpet av fredagen?

– Ja, det er vi, slår han fast.

Også styreleder Hans Einar Holth innrømmer at spillersalg kan være nødvendig for å få regnskapet i nærheten av balanse.

– Om noen kommer med et kjempebeløp har vi vel ikke noe valg. Men den sjansen er liten, sier Holth.