Gå til sidens hovedinnhold

Mame er hjemme igjen

Artikkelen er over 10 år gammel

Den savnede KIL-spissen Mame Niang har meldt seg til tjeneste igjen.

Mame Niang har fått med seg de siste dagers oppstyr rundt hans fravær fra KIL.

Men selv hevder han hardnakket at han hadde fått tillatelse til å være på prøvespill i Kina i 14 dager.

– Jeg sitter på bussen på vei til Kongsvinger nå. Avtalen var at jeg skulle være borte i to uker, sier Mame Niang til glomdalen.no.

Han er dermed på kraftig kollisjonskurs med KIL-trener Per Brogeland, som i helgen var rasende fordi Niang ikke hadde dukket opp til avtalt tid.

Niang hevder det hele må bero på misforståelse mellom han og KIL.

– Dette er bare en tullete misforståelse, sier Niang.

Han vil ikke være med på at han har opptrått uprofesjonelt.

– Jeg liker ikke det som sies om meg i Kongsvinger om dagen. De sier jeg er uprofesjonell og bare ute etter penger. Det er ikke riktig. Jeg vil komme til kampen i kveld og vise alle billetten min, sier Niang.

– Hadde jeg vært ute etter penger ville jeg ikke valgt KIL i utgangspunktet. Jeg kunne tjent mye, mye mer i for eksempel den sør-afrikanske ligaen, sier Niang.

Mame Niang vil dermed tilbake til Kongsvinger for å fullføre kontrakten med KIL, og vise at han er en profesjonell spiller.

– Jeg er profesjonell og vil alltid gi 100 prosent for KIL så lenge jeg under kontrakt med klubben. Det har jeg tenkt til å gjøre også i 2011-sesongen, sier Niang.

Han forteller at han har hatt et godt opphold i Kina, og til og med blitt tilbudt en kontrakt. Men denne måtte klubben trekke da de fant ut at Niang var under kontrakt med KIL.

– Det var et bra opphold. Jeg spilte noen treningskamper og scoret noen mål. Jeg er fornøyd, sier Niang.