Henning DanielsenHenning Danielsen" /> Henning DanielsenHenning Danielsen" /> Gå til sidens hovedinnhold

Lindau trener Ljungberg

Artikkelen er over 12 år gammel

Den tidligere KIL-spilleren har storfint besøk på treningene om dagen. DISKUSJON!

Peter Lindau sa takk for seg som KIL-spiller etter 2007-sesongen. I fjor tok han over Halmia - og rykket opp til nivå fire i Sverige på første forsøk.

Som lag "nummer to" i Halmstad er det ikke all verdens blest rundt den tradisjonsrike klubben.

Etter tirsdagens treningsøkt har akkurat det endret seg rimelig radikalt.

- Fredrik Ljungbergs bestekamerat spiller for oss. For noen dager siden spurte Ljungberg om han kunne være med å trene med oss. Han er på vei tilbake etter en operasjon, og ville prøve seg litt med ball igjen. For oss var det selvsagt helt greit, sier Lindau til glomdalen.no.

- Vi har vanligvis ikke så mye pressefolk på treningene våre, men jeg regner med at det dukker opp noen på treninga i morra, sier den tidligere KIL-profilen og humrer godt.

- Ljungberg holder fortsatt et høyt nivå?

- Han er jo en veldig god fotballspiller, men på treningen på tirsdag var han ikke så mye involvert. Han gjør litt som han vil, sier 36-åringen, som går for sitt andre strake opprykk som spillende trener for Halmia.

- Klubben var i toppen av svensk fotball på slutten av 70-tallet, og det er fortsatt tradisjoner i veggene. Vi har blant annet hentet en brasilianer som har spilt på høyeste nivå i Brasil, og klubben satser ganske hardt for å komme seg opp på nivå tre. Jeg kjenner ikke så godt til de andre lagene, men det ser lovende ut.

Selv om karrieren i KIL er et avsluttet kapittel, følger Peter fortsatt godt med på hva som skjer i klubben.

- Jeg har fortsatt god kontakt med mange av dem, spesielt Jørn (Karlsrud), Pat (Patrick Holtet) og Lars Erik Fremming. Ut i fra hva jeg har fått med meg ser det lovende ut. De har fått inn flere solide forsterkninger, og Tom Nordlie som trener er helt sikkert bra, sier Peter Lindau.