– Krise? Det er på Utøya

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

KIL-trener Tom Nordlie varslet etter kampen et «krisemøte» tirsdag. Det ble det ikke noe av.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Tirsdag var KIL for første gang samlet etter den voldsomme ydmykelsen mot Ranheim søndag (0–7).

En sprudlende og offensiv KIL-treneren vil ikke høre noe om krise i KIL-leiren.

– Krise? Det var det på Utøya, eller andre steder i verden. Jeg tror ikke svaret på å komme tilbake er å tute spillerne øra fulle av hvor dårlige de er. Jeg har bedt dem holde seg unna miljøer der de får høre om KILs elendige prestasjoner.

LES OGSÅ: «Nå er det nok»

– Nå må vi finne tilbake sammen, ikke som mot Ranheim der en løper mot Buvik, en mot Bergen og en annen mot Trondheim. Vi må finne igjen det gode følelsen. Også må spillerne vise bakeren på Brandval eller Ola på Austmarka at vi vil vinne hver eneste duell. Det signalet må hver enkelt spiller gi til publikum, sier Nordlie.

I går trente ikke Magnus Solum, Olav Tuelo, Kai Olav Ryen. Andreas Moen slet med smerter i beinet og trente ikke for fullt.

Det er dårlig nytt for et KIL-lag som sist scoret mål borte mot Sarpsborg for over en måned siden.

LES OGSÅ: KIL tapte med sju mål

– I fjor slapp vi inn fire mål på ni kamper og scoret 19. Det som undrer meg, er at jeg mener vi har spilt enda bedre i år. Nå håper jeg bare spillerne responderer på den stygge smellen, og får ut potensialet. Det har andre lag greid før oss. Molde tapte 0–3 og 0–5 i fjor og ble seriemestere. Odd røk 0–7 på Lerkendal, og etterpå tapte de ikke på lenge.

– Å komme tilbake etter en slik periode er en utfordring jeg liker og tar på strak arm, slår Nordlie fast før mandagens hjemmemøte med Notodden.

Artikkeltags