KIL henter Elverums beste spiller

FORSTERKER: Mohammed Mbye blir KILs første forsterkning foran 2.divisjonssesongen. Espen Nystuen (til venstre), André Bergdølmo og Paul Olausson er særdeles fornøyd med at svensk-gambieren valgte KIL som ny klubbadresse.

FORSTERKER: Mohammed Mbye blir KILs første forsterkning foran 2.divisjonssesongen. Espen Nystuen (til venstre), André Bergdølmo og Paul Olausson er særdeles fornøyd med at svensk-gambieren valgte KIL som ny klubbadresse. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Mohammed Jallow Mbye er navnet på KILs nye spiller.

25-åringen er oppinnelig fra Gambia, men flyttet sammen med resten av familien til Sverige. Han har tidligere spilt for Hammarby, b-laget til Rennes, Kalmar og Assyriska.

– Vi er svært glade for at Mohammed valgte KIL. Jeg veit at han hadde tilbud fra Elverum, men vi klarte å overtale ham til å komme til KIL, sier sportssjef i KIL, Espen Nystuen.

Mbye har signert en ettårskontrakt, og trener med sine nye lagkamerater fra fredag.

Det er ventet at midtstopperen vil spille treningskampen mot Raufoss i Kongsvingerhallen kommende søndag.

Sportslig koordinator i Elverum Fotball, Per Steinar Krogsæter bekrefter at Mohammed Mbye er ferdig som spiller i klubben.

– Vi har gitt han et kontraktsforslag som han har takket nei til. Han er ferdig i Elverum, sier Krogsæter.

Mbye selv vil ikke si noe konkret om hvorfor han ikke ville takke ja til tilbudet som kom fra klubben.

– Jeg tok det bare på følelsen. I tillegg er det også noen private saker som spiller inn. Jeg syns faktisk det er kjempetrist å forlate Elverum, forteller midtstopperen.

Artikkeltags