Hvem vokter buret?

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Verken Tobias Holmen Johansen eller Kim Deinoff har noen anelse om hvem som står i mål mot Hødd. LIVE |

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Kim Deinoff har en fin statistikk å vise til under fjorårets høstsesong. Med full tillitt fra Nordlie slapp keeperveteranen inn kun fire mål på 10 kamper. Tobias Holmen Johansen lar seg ikke skremme av de tallene. Per i dag er det umulig å kåre en 1. og 2. keeper.

- Jeg har mye å lære av Kim. Han har vært med på mer enn det jeg har. Han er fin å ha her uansett hvem av oss som spiller. Så jeg kunne vel ikke hatt noen bedre keeper her nå, sier Holmen Johansen diplomatisk.

Unggutten har trent sammen med KIL i hele vinter, mens Deinoff først fikk ny kontrakt for to uker siden. Under den siste treningskampen mot Sarpsborg sto de én omgang hver. I tillegg delte de på arbeidsoppgavene under den siste treningen søndag før de setter kursen mot Ulsteinvik. Dermed er det umulig å forutse hvem som får stå mot Hødd.

- Vi velger ikke ut keeperne her og nå, sier Tom Nordlie til Glåmdalen Nett.

- Men har du noen anelse om hvem som står mot Hødd?

- Det kan hende, men det får ikke du vite her og nå, sier KIL-treneren med glimt i øyet.

Deinoff er glad for at KIL ga ham et nytt tilbud etter at kontrakten gikk ut i fjor. Han stortrives med å være tilbake blant gutta igjen.

- Jeg å si det er morsomt å være tilbake igjen. Jeg kjenner klubben godt fra i fjor. Det har også vært god konkurranse de ukene jeg har vært her så det blir spennende å se framover, sier Deinoff.

Artikkeltags